TV3 – “2 boliger – 1 pris” optaget på Costa del Sol


TV3-2boliger1pris

Flemming Trap, CASA:UNA med TV3’s vært Jon Mikkelsen

CASA:UNA deltog i TV3 “2 boliger – 1 pris”

Spanien er blevet et populært område, nu hvor priserne er kommet ned i et leje, hvor alle kan være med.

TV3 tog emnet op og sammenligner boligerne i Spanien med boliger til samme pris i Tyrkiet – og CASA:UNA stod for boligerne i det spanske.

Det er spændende boliger i det eksklusive område bag Marbella, tæt på golf og grønne områder samt med fin udsigt til havet.

Se udsendelsen kl 18:00 søndag den 5. februar 2012 på TV3

Beskrivelse af  ”2 boliger – 1 pris” på TV3

Er du skrap til at gætte boligpriser? Og drømmer du om at vinde en rejse til udlandet? I ”2 boliger – 1 pris” bliver du klog på, hvor det er bedst, billigst og sjovest at købe en feriebolig. Og hver bolig koster præcis det samme, men det er seerne, der skal gætte prisen. Vi ser på boliger i både Europas metropoler, ødegårde og lejligheder rundt om i verden. Programmets to værter, Rasmus Soele Nielsen og Jon Hasselbalch Mikkelsen, ser i hver udsendelse spændende og fantastiske ferieboliger på to af danskernes foretrukne feriedestinationer. Mens værterne oplever både boliger og rejsemålenes specialiteter, gætter seerne boligpriser. Programmet giver masser af spændende bud på, hvad du kan lave i din næste ferie, når Jon og Rasmus tester de sjoveste, fedeste og vildeste turistaktiviteter i området for hver bolig. Se mere på facebook.com/2boliger1pris

Begge boliger kan du naturligvis finde på CASA:UNAs hjemmeside: www.casauna.dk

 

Reklamer