Boliger til reducerede priser i Spanien – er det nu man skal købe?


Boligmarkedet i Spanien udvikler sig ikke så hurtigt

På Costa del Sol i Spanien er de mest spændende boliger købt som ferieboliger, dvs. ikke som primære hjem. For ca. 20 år siden havde vi alvorlig krise, og selvom man kunne se nogen omsætning i markedet, var sommerhusene ekstra hårdt ramt.

Billig feriebolig i Spanien – nu eller om 20 år?

Det er ikke til at vide, om bunden er nået, og i givet fald hvor længe vi skal forblive på bunden.

Det er afgjort billigere at købe bolig nu, end det har været længe, og set i bakspejlet har sommerhuspriserne udviklet sig særdeles gunstigt efter sidste krise.

I Danmark kunne man ikke komme af med et sommerhus, uden at der var tale om foræringspriser. I 2006 – 2007 blev sommerhuse revet væk for priser 3 gange højere.

Sommerhusmarkedet i Danmark var noget sløjt i flere år. Derfor kunne man jo argumentere for, at det nok heller ikke retter sig denne gang så hurtigt.

Vil du købe nu?

Som køber betyder det, at man kan tage den med ro, og finde den helt rigtige bolig. Køb af feriebolig i Spanien er nu med 30% rabat, finansiering er mulig via fx Nykredit og der er intet hastværk med mindre man falder over et af de gode tilbud – boliger til stærkt reducerede priser i Spanien sælges fortsat hurtigt.