Mere om Estepona


Området omkring Estepona

Puerto Banús

Når man taler om PUERTO BANÚS taler man om glamour, luksus yachts, Lamborghinis og high end modebutikker. Puerto Banús lystbådehavn bugner af restauranter, piano barer, cafeer, vip lounges, diskoteker og butikker. Puerto Banús ligger 7 minutters kørsel fra strandlejlighederne.

Marbella

Marbella er en livlig og moderne by med et endeløst antal butikker, restauranter, barer, og diskoteker. Den gamle bydel med de brostensbelagte gågader indbyder til hygge og shopping, inden man ender på den smukke ”Plaza de los Naranjos” (pladsen med appelsintræerne) med et utal af restauranter, hvor en romantisk middag kan nydes under appelsintræerne. Marbella har også nogle af kystens bedste strande med en lang og livlig strandpromenade. Marbella ligger 11 minutter fra strandkomplekset.

Estepona og Estepona Havn

Estepona er bygget op omkring den oprindelige, lille fiskerlandsby og har i dag et bredt udbud af butikker og restauranter for en hver smag. Estepona har endvidere en lang strandpromenade med “chiringuitos” (strand-restauranter), barer og cafeer. Estepona Havn er en hyggelig lystbådehavn med restauranter, barer og cafeer. Estepona by ligger 6 minutters kørsel fra strandressortet og Estepona Havn 9 minutter.

Benahavís Pueblo – den hvide bjerglandsby

Har du lyst til at nyde den autentiske andalusiske bjerglandsby med de små hvide huse, der ligger langs smalle, snoede gader, så er Benahavís Pueblo et besøg værd. Fra strandressortet er der 12 minutters (meget smuk) kørsel gennem bjergpasset op til landsbyen. På landsbytorvet kan du nyde en romantisk middag eller en af de smagfulde, spanske kaffer.

Malaga by og lufthavn

Katedralen, Gibralfaro og de andre mange historiske monumenter, teatre, museer, shopping, tapas- og kaffebarer, restauranter i alle afskygninger – velkommen til Malaga by. Malaga ligger en times kørsel fra strandkomplekset i Estepona og Malaga lufthavn ca. 45 minutters kørsel.

Andre attraktioner i og omkring Estepona
Selwo Adventure Park, Selwo Marina, Natura Aventura, Fuengirola Zoo, Tivoli World, El Ranchito, Senda Retiro… og mange flere.

DIrekte link: Estepona kommune

Reklamer