Lejlighed til leje i Fuengirola – Puebla Lucia


Gode lejligheder med stort fællesområder

Leder du efter en rigtig hyggelig lejlighed i Fuengirola, så har vi nu fået et større udbud af ferielejligheder. Det er lejligheder i forskellige størrelser.

Lejlighed i Puebla Lucia

Lejlighederne ligger både højt med god udsigt over byen samt ud over de flotte haver med springvand og pools, andre ligger i stueplan med direkte udgang til haverne og pools. Næsten alle rum vender ind mod det rolige område, og de fleste har godt med sol.

Lejlighederne med mere end et soveværelse har næsten alle et stort en-suite badeværelse tilhørende hovedsoveværelset og et ekstra badeværelse til øvrige beboere og gæster.

Velegnet til børn

Det meste af bebyggelsen er aflåst, og alle stuelejligheder vender ind mod fælleshaverne, hvor der er tre store pools, den ene har også børnebassin.

Puebla Lucia – en oase midt i Fuengirola

lejlighed til 6 personer ved poolen

Fuengirola er ikke kendt som Costa del Sols smukkeste by. Det gode ved Fuengirola er imidlertid strandende, bylivet og forskellige restauranter – alt sammen til rimelige penge.

Før byen startede sit vokseværk for ca. 20 år siden opførte et visionært byggefirma et lille område med forskellige typer boliger i udkanten af byen – hvad der i dag er midt i centrum.

Marken kostede ikke så meget, men der var naturligvis heller ikke så mange penge dengang, så man besluttede at anvende træet fra en nedlagt jernbane, hvor man tog banesvellerne og indkorporerede i byggeriet. I Spanien har træ altid været dyrt at bygge med. Der er ikke så meget træ til rådighed, og de gamle skove blev i gamle dage fældet til at forsyne den spanske armada med træ. I Spanien tænkte man ikke så langt som vikingerne gjorde i Skandinavien. Vikingerne vidste godt, at man var nødt til at plante træer til de næste generationer. Anyway, i Puebla Lucia er der rigeligt med træ, og det pynter. Arkitekturen er typisk andalusisk, dvs. Spansk med arabisk inspiration.

Leder du efter feriebolig i andre områder i Spanien?

Her kan du også finde en feriebolig i Spanien – i hele landet

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s