Nedsat pris på penthouse lejligheden i Marbella


Boligmarkedet i Marbella er påvirket af nedgangen på det internationale boligmarked. Ikke så meget som i USA, hvor boliger kan købes for halv pris pga dollaren er under 5 danske kroner, og boligmarkedet ikke er i topform. Marbella er påvirket af samme nedgang som det engelske marked, for det engelske pund hænger sammen med den amerikanske dollar. Englænderne skal være glade for deres EU-medlemsskab, for ellers ville pundet være endnu længere nede end nu.

Englænderne har købt mange boliger i Marbella

De sidste 20 år har englænderne stået for en stor del af det sydspanske boligeventyr. Når de bliver væk, påvirkes boligmarkedet af de simple markedskræfter, der hedder “udbud og efterspørgsel“.

Nu køber de mindre, for det er blevet dyrt at købe i Spanien, når pundet er svækket. Købere fra andre lande, der ikke trækkes med ned af dollarens fald, køber stadig. Det er nu, at flere opkøbere stille og roligt begynder. De har allerede opkøbt for store summer i USA.

Markedet i Sydspanien for en penthouse lejlighed

Med et trykket marked, er man nødt til at afstemme sine forventninger til salgsprisen, hvis man ligger inde med en villa, lejlighed eller penthouse i Marbella som man gerne vil sælge. Den nævnte Penthouse i Marbella er da også reduceret ca. 1 million danske kroner siden den kom på markedet.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s