Som dansk mægler i Spanien skal man håndtere to forskellige verdener


Danskere kommer ofte med en forventning om, at købe bolig i Spanien efter danske forhold. Det betyder, at en dansk køber vil forvente at for informationer svarende til i Danmark, når der købes bolig, uanset om det er køb af lejlighed i Spanien eller køb af villa i Spanien.

Dansk mægler i Spanien – med spanske forhold

Kort over SpanienDet giver naturligvis ingen mening at sælge en bolig efter danske forhold, når boligen står i Spanien. Naturligvis skal man som køber forlange at handlen sker efter trygge forhold, så man ikke risikere at miste penge, eller måske at drømmeboligen sælges til anden side.

CASA:UNA giver fuld information ved enhver handel, både til køber og sælger. Man skal dog gøre sig klart, at mæglerens rolle i Spanien er meget forskellig fra en ejendomsmægler i Danmark. Det kan virke underligt, men en mægler i Spanien, har stort set kun til opgave at introducere køber og sælger for hinanden.

I Danmark er man vant til at en ejendomsmægler står for finansieringen, bærer et ansvar (som de sjældent pålægges) og iøvrigt sørger for at handlen kører helt til ende.

I Spanien fungerer det ikke helt sådan. Tilmed er handelsproceduren forskellig fra det man kender i Danmark.

Casa Michell
Deres danske ejendomsmægler på Costa del Sol i Spanien

CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler i Spanien

Reklamer