Magasinet Spansk Stil er landet i Danmark


Spansk Stil

Spansk Stil er i gang med at blive distribueret i Danmark. Det tager 1½ måned før det har nået alle destinationerne, og mest spændende er deltagelsen på messen “LivsstilsUniverset” sidst i maj. Der er håb om, at det lander tæt på danskerne hjerter. I hvertfald for dem, der har interesse i Spanien og spansk og latinamerikansk kultur.

Et scoop er to prominente interviews. Både den spanske ambassadør og den tidligere danske ambassadør i Spanien har stillet op til interview. Tilmed har den nuværende danske ambassadør i Madrid sagt ok til at medvirke næste gang. Penelope Cruz er en af de spanske profiler, der er med. Men hende var der nok ikke noget personligt interview med.

CASA:UNA er også med, men vi overvejer om vi ønsker at deltage på messen i Danmark i maj sammen med magasinet. Der er tale om en stor livsstilsmesse på Rungstedgaard. Ikke noget ringe sted.

De fem områder Spansk Stil dækker er

  • Barcelona
  • Costa Blanca
  • Costa del Sol
  • Mallorca
  • De Kanariske Øer

Der er også afsnit om golf, køberguide og en stor sektion med boliger til salg og leje. CASA:UNA har naturligvis også boliger fra Costa del Sol med i magasinet.

Mere information om magasinet om Spanien

Spansk Stil