Stort udvalg af Penthouses i Marbella til salg


Marbella er købers marked

Nu er alle efterhånden bekendt med at priserne er faldet i Spanien. De er faldet en hel del. Flere steder ser vi prisfald på 15 – 20%. Især de meget store boliger er faldet. Men også mindre boliger, der ligger i mindre attraktive områder er faldet meget.

Faktisk er det ikke kun Marbella, der faldet i pris. Hele Andalusien og mange andre områder i Spanien er faldet i pris. Kan man så finde en billig penthouse? Tja, det gælder altid det, at de attraktive boliger holder prisen, og de mindre spændende boliger skal reduceres kraftigt for at få et salg i gennem.

Generelt er det europæiske boligmarked under pres pga. de seneste års stigninger. Om det går så galt som i USA, er nok svært at forestille sig. Men Europa har da mærket dønningerne, idet bankerne er mere tilbageholdende med at låne penge ud.

Investorer tager penthouse lejlighederne først

Årsagen er simpel: De mest attraktive boliger stiger mest i pris, og holder prisen bedst i et presset marked. Den eneste måde, du kan finde en billig penthouse i Marbella er at være ekstremt heldig at finde en investor, der er ved at brænde inde med flere boliger, og er nødt til at “skyde dem af” til reduceret pris.
 

Liste af Marbella penthouse lejligheder til salg

Penthouse til salg i Marbella

 

Mere information

Blog om Penthouse i Marbella