Danske mæglere i Spanien


2008 er året, hvor vi kommer til at se mange forandringer i boligmarkedet i Spanien. Af de internationale og danske ejendomsmæglere i Spanien, vil flere lukke eller blive lagt om.

Ejendomsmæglerne – hvem vinder?

Med et europæsik boligmarked, der er under pres, vil der næppe være nogen vindere.  Der et tale om overlevere. CASA:UNA er i løbet af de sidste 3 år blevet den største af de danske mæglere på Costa del Sol. Det er vi ikke kommet sovende til.

Opskriften på succes i et presset marked går på kvalitet. Den eneste måde, at overleve på, er at levere fuld service hele vejen. Også efter et salg er lukket.

Samtidigt er det nødvendigt at få markedsført de boliger, der er til salg. Som ejer af en bolig, er det jo vigtigt at vide, at boligen bliver vist til potentielle købere.

Markedet i Spanien tilhører uden tvivl køberne. Priserne er faldet med 10 – 15%, selv på de attraktive boliger. Det er der mange købere, der er klar over, og med det store udvalg, kan man tage den med ro, og finde den helt rigtige bolig til den helt rigtige pris.

Reklamer