Hvad sker der med boligerne i Marbella?


Strandcafé i MarbellaTja, godt spørgsmål. Noget skal der jo ske, for der har været alvorligt brud på retssystemet og misbrug af det offentlige embede. Historierne med den korrupte borgmester, der er sten rig og køber en fodboldklub i Madrid, kender de fleste vel til efterhånden. Den stille medhjælper, Roca, der bare har samlet sammen, og sikkert har samlet mere end borgmester Gil er jo også skønt…

Et par bygner blev revet ned, og en del bygninger står med politibånd, og kan ikke anvendes. Embedsmændene har berøringsangst, for mange tidligere kollegaer er i Alhaurin fængsel. Selv fuld reglementerede byggerier har svært ved at få ibrugtagningstilladelserne. Marbella er en handlingslammet kommune.

Den nuværende borgmester, der iøvrigt er svensk gift, kommer fra et job i Cordoba, hvor der blev ryddet op. Altid smuk og smilende på billederne, men mon ikke Marbellas borgmester er i gang med hovedrengøringen?

Det store spørgsmål er om man kan købe noget i en kommune, der er ramt af efterdønningerne af mange års korruption. Korruptionen i Spanien har været alle steder. Ikke kun på kommunekontoret. Telefonselskabet har altid leveret dårlige linjer og udstyr, hvor beskeden var at udbedringer ville tage uger. Men der var altid en telefonmontør, der kunne komme forbi efter arbejde og lave det.

Det gør ikke korruptionen rigtig. Man skal bare ikke tro, at det kun er foregået på Jesus Gils borgmesterkontor.

Tilbage til spørgsmålet om boligerne i Marbella. Skal du købe bolig i Marbella, så sørg for at alle tilladelserne er i orden, og der er bygget på en grund, der i lokalplanen fremstår som byggemoden. Nogle bygninger er opført helt ud til vandet, i naturreservater og på landbrugsjord. Det er let at finde ud af, så sørg for at få juridisk bistand.

Boliger til salg i Marbella
Lejlighed til salg i Marbella
Villa til salg i Marbella

Mere information om Marbella

På Sydspanien.dk er der information om Marbella.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s